Huawei a prezentat noul P50. Vezi cum va arăta cel mai bun telefon Huawei de până acum!

Huawei a prezentat noul P50. Vezi cum va arăta cel mai bun telefon Huawei de până acum!

Publicat de Fadia Hirtan
pe 03.06.2021

Dacă ai folosit măcar o dată un telefon Huawei, probabil știi deja că cea mai importantă calitate a acestor device-uri e reprezentată de camere. Cu mult mai calitative decât cele pe care le poți face cu un telefon Apple sau cu unul de la Samsung, pozele realizate cu obiectivele unui Huawei te-ar putea convinge să nu te mai întorci vreodată la un alt producător de telefoane mobile.

Și pentru că cei de la Huawei au vrut să fie la acest capitol încă o dată cu un pas în fața competitorilor, ieri au prezentat cum va arăta un telefon P50, care va apărea pe piață, cel mai probabil, în luna iunie a acestui an, după ce lansarea sa a fost amânată din luna martie. 

Iată cum va arăta acest telefon:

Așa cum te anunțam recent, HarmonyOS și-a făcut debutul, fiind disponibil pe cele mai noi smartphone-uri de la Huawei din seria P, adică P40, P30, P20 și chiar și pentru seria P10. Același lucru este valabil și pentru seria de telefoane Mate, care pot primi de acum update-ul la noul sistem de operare al celor de la Huawei

În cadrul aceluiași eveniment, care a avut loc ieri, Huawei a prezentat și noul MatePad Pro, Huawei Watch 3, FreeBuds 4, dar și câteva monitoare inteligente, de care ne vom putea bucura în cel mai scurt timp.

Dacă ești fan Huawei sau pur și simplu cauți un telefon performant la un preț mai mult decât avantajos, urmărește ofertele Flip.ro pentru telefoanele acestui producător și prinde reducerile de pe site. 

Îți garantăm că vei fi mai mult decât mulțumit și vei face o economie serioasă cumpărând un telefon second hand, care arată și se comportă ca unul nou. 

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!