Cum te poți alătura unui apel de grup pe WhatsApp după ce acesta a început?

Cum te poți alătura unui apel de grup pe WhatsApp după ce acesta a început?

Publicat de Fadia Hirtan
pe 20.07.2021

Disponibilă atât pe telefoanele Apple, cât și pe telefoanele cu Android, funcția Joinable Calls de pe WhatsApp (apeluri la care te poți alătura, adică da join, chiar și după ce acestea au început), lansată ieri, a fost creată pentru a-ți mai reduce din stres.

Vorbim de stresul de a nu fi fost pe fază când suna șeful pe grupul de la muncă sau de cel pe care e posibil să-l fi trăit atunci când aveai nevoie de o pauză pentru toaletă, însă conversația era departe de a se încheia.

Joinable Calls îți va permite chiar și să faci rocada între două dispozitive, de exemplu atunci când ai răspuns la apel de pe telefonul personal și vrei să treci conversația pe laptop. Funcția te va lăsa să te alături unui apel în desfășurare în orice moment al discuției, atâta timp cât conversația va fi activă. În aplicație, asta e ce vei vedea:

Ideea, potrivit WhatsApp, este să mai „reducă din povara” de a răspunde imediat la apeluri și să readucă „spontaneitatea și ușurința conversațiilor” la discuțiile de grup. „Unele dintre cele mai bune conversații au loc atunci când te aștepți mai puțin”, spune compania. „Acum, dacă cineva din grupul tău ratează un apel când sună telefonul, poate intra în discuție în orice moment dorește”.

Pentru a începe un apel video pe unul dintre grupurile de WhatsApp din care faci parte, deschide aplicația, dă click pe grupul respectiv și apasă pe iconița din dreapta, sus, care arată ca o cameră. 

Ce trebuie să mai știi este că grupurile cu nouă sau mai multe persoane rămân limitate pe WhatsApp doar la apeluri telefonice. Calitatea apelurilor va depinde în mod direct de contactul cu cea mai slabă conexiune. 

Prin funcția Joiable Calls, fiecare membru va avea opțiunea de a opri conversația pe dispozitivul la care este conectat și de a reveni în orice moment în discuție, atâta timp cât apelul de grup rămâne activ. 

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!