Good to Know
22 Martie 2022, 12:12 PM

Cum ștergi istoricul căutărilor Google din ultimele 15 minute, pe telefon?

Recent, Google a adăugat o funcție nouă care îți oferă posibilitatea de a șterge istoricul căutărilor tale din ultimele 15 minute. Poți face asta chiar de pe telefon, indiferent dacă folosești un iPhone sau un telefon de la Samsung ori un alt smartphone cu Android

Pentru a putea șterge de pe telefon istoricul căutărilor în Google, înainte de toate va trebui să te asiguri că folosești ultima versiune a aplicației Google. Cu alte cuvinte, verifică dacă nu cumva e disponibil un update al aplicației. 

Mai apoi, intră în aplicație, de pe dispozitivul tău cu Android sau iOS, și dă click pe poza sau avatarul profilului tău, în partea dreaptă, sus, ca în imaginea de mai jos. E suficient să alegi, din meniul care se va deschide imediat după aceea, opțiunea Delete last 15 minutes, pentru ca toate căutările pe Google pe care le-ai făcut în ultimul sfert de oră să fie șterse.

În partea de jos a ecranului va apărea mesajul Deleting history. Changes will show in your account soon.  

Și asta e tot! Poți fi sigur că ultimele tale căutări în Google nu mai există, după ce ai parcurs pașii de mai sus.

Google aduce această nouă funcție pentru a spori confidențialitatea utilizatorilor săi. Așa că, dacă dorești, poți profita de ea ori de câte ori vrei să ștergi de pe telefon istoricul căutărilor în Google.

Dacă informațiile pe care tocmai le-ai aflat ți-au fost de folos, lasă-ne mai jos o inimioară, să știm că ai trecut pe aici. 💚

Fadia Hirtan
Flip.ro

Comentarii

Inca nu au fost adaugate comentarii pentru acest articol. Fii tu primul!