Cum schimbi vocea asistentului Google (Google Assistant, Hey, Google) pe orice telefon?

Cum schimbi vocea asistentului Google (Google Assistant, Hey, Google) pe orice telefon?

Publicat de Fadia Hirtan
pe 24.02.2022

Poate nu știai acest lucru, dar Google îți oferă opțiunea de a schimba vocea asistentului pe care o poți avea la îndemână pe orice telefon cu Android. Altfel spus, vocea pe care o auzi atunci când activezi asistentul prin comanda Hey, Google poate fi alta decât cea cu care te-ai obișnuit deja. 

Motivul pentru care e posibil să nu fii familiarizat cu această opțiune este pentru că nu o vei găsi în lista obișnuită de Setări. Cea mai simplă metodă pentru a schimba vocea care îți răspunde la aproape orice întrebare este să activezi asistentul prin cunoscuta replică Hey, Google. Imediat după aceea, va trebui să parcurgi pașii de mai jos:

1. De pe telefon sau de pe tabletă, cere asistentului Google să-ți deschidă setările, prin comanda „Hey, Google, open assistant settings”.

2. Imediat după aceea, se va deschide un meniu. Dă scroll mai jos, până găsești opțiunea Assistant Voice & sounds, pe care va trebui să dai click.

3. Derulează variantele disponibile sub forma unor cercuri colorate și ascultă fiecare voce în parte, până decizi care e preferata ta. E suficient să selectezi culoarea corespondentă vocii pe care ai ales-o, pentru ca mai apoi să închizi aplicația. 

Și asta e tot! Odată schimbată, vocea pe care ai ales-o se va aplica pe toate dispozitivele pe care ești logat cu contul tău Google și pe care ai activat funcția Google Assistant

Dacă ai reușit să schimbi vocea pe care o auzi atunci când spui Hey, Google cu ajutorul informațiilor pe care ți le-am oferit, lasă-ne mai jos o inimioară, să știm că ai trecut pe aici. 💚

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Comentarii

Mihai-Valentin Duca

Mihai-Valentin Duca

💚

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!