Stresat în trafic? Waze are un update care să te țină calm la volan

Stresat în trafic? Waze are un update care să te țină calm la volan

Publicat de Fadia Hirtan
pe 13.10.2021

Dacă urăști să pierzi timp în trafic și deseori îți pierzi răbdarea la volan, avem o veste bună pentru tine! Waze și Headspace și-au dat mâna pentru un update pe aplicația de hărți care te va ajuta să rămâi calm oricât de aglomerată ar fi strada pe care ești nevoit să conduci. 

Iar dacă despre Waze suntem convinși că știi aproape tot, nu suntem siguri că ești familiar cu aplicația Headspace

Headspace este o platformă dedicată stării de bine, senzație pe care o poți obține după doar câteva minute de meditație ghidată, indiferent de locul în care te afli. Despre Headspace e posibil să fi dat și pe Netflix, unde au fost publicate trei miniserii (cel puțin deocamdată) despre cum te poți simți mai bine prin meditație (Guide to meditation, Unwind your mind și Guide to sleep). 

Pentru a activa această opțiune, tot ce va trebui să faci va fi să intri în Waze și să selectezi My Waze. Apoi, din meniul care se va deschide, vei putea selecta Drive with Headspace

Update-ul de Waze vine cu posibilitatea de a alege dintre cinci stări pe care vrei să le experimentezi (Moods), fiecare cu câte un avatar propriu. Sunt disponibile starea de trăire în prezent (aware), stare de contemplare (bright), starea de speranță (hopeful), starea de bucurie (joyful) și starea de deschidere totală (open). Odată selectată una dintre ele, ceilalți wazeri te vor vedea pe hartă cu respectivul avatar. 

Dacă nu ai inspirație la acest capitol, poți opta să fii invizibil pe aplicație pentru ceilalți participanți la trafic, iar tu să te poți identifica pe hartă ca fiind un balon cu aer cald care plutește. 

Imediat ce vei activa Drive with Headspace, fiecare indicație primită în aplicație va fi însoțită de un îndemn (enjoy the journey, focus on the path ahead). Asta te va ajuta să guști și din experiența propriu-zisă a condusului, atenția ta fiind dirijată de la stresul de a ajunge mai repede la destinația finală către momentul prezent. 

Totodată, vei avea posibilitatea de a asculta muzică de relaxare cât timp conduci dintr-un playlist special creat de Headspace pe Spotify

Din păcate, de vină pentru stările de anxietate, lipsa de somn, durerile de spate, tensiunea ridicată și riscul depresiei pare să fie traficul, pe care cei mai mulți dintre noi sunt nevoiți să îl înfrunte zilnic. Așadar, acest update de Waze s-ar putea să fie detaliul care să-ți schimbe complet experiența condusului.


Încearcă noul update al aplicației Waze și spune-ne într-un comentariu dacă ai simțit vreo îmbunătățire a stării tale de spirit atunci când ești la volan. 🤗

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!