Știri
21 Aprilie 2022, 2:55 PM

Află dacă ai câștigat o mașină, o trotinetă electrică sau căștile de la Apple!

Concursul nostru a ajuns la final! E momentul să aflăm cine va conduce o mașină nouă, cine se va distra cu una dintre cele trei trotinete electrice și cine se va bucura de playlistul preferat pe care îl va asculta de acum înainte la AirPods.

Înainte să-ți cauți numele în lista câștigătorilor, trebuie să-ți spunem că aceștia au fost aleși cu ajutorul platformei random.org, într-un proces transparent, așa cum era menționat și în regulamentul concursului. De asemenea, în cadrul extragerii, au fost alese și 10 rezerve

Așadaaar…

Vor primi câte o pereche de căști AirPods:

1. Adrian Varlanuta

2. Corina Baran

3. Mihai Dolan

4. Livia Anghel

5. Marius Tudor

Cele trei trotinete electrice vor ajunge la:

1. Anamaria Maielat 

2. Eduard Gheorghe 

3. Lucian Alin Cauc 

Iar Marian Vasile e nevoit să sune la primărie, să-și închirieze un loc de parcare pentru noul lui Fiat 500 Hybrid pe care l-a câștigat! 

FELICITĂĂĂRI TUTUTOR! 🥳🥳🥳

Dacă numele tău se află în listele de mai sus, ține-ți telefonul aproape, cu mailul deschis. Vei fi contactat cât de curând de un angajat Flip

Pentru a fi validat, vei primi curând un mail de la noi. Ai la dispoziție 48 de ore lucrătoare în care ne poți răspunde. Adică ne poți scrie înapoi până miercuri, 27 aprilie, ora 18:00.

În cazul în care acest lucru nu se va întâmpla, vom apela la cele zece rezerve, în ordinea prezentată mai sus, folosind aceleași criterii, până la stabilirea unui câștigător final. În cazul în care și cele zece rezerve vor fi epuizate, vom efectua o nouă extragere. 

Suntem tare bucuroși de comunitatea care crește aici de la o zi la alta! Împreună schimbăm modul în care oamenii cumpără și vând electronice second-hand!

Pe curând,

Echipa Flip 💚

Fadia Hirtan
Flip.ro