Cel mai ieftin telefon 5G de la Samsung - când apare, cât va costa și ce specificații va avea?

Cel mai ieftin telefon 5G de la Samsung - când apare, cât va costa și ce specificații va avea?

Publicat de Fadia Hirtan
pe 11.10.2021

Samsung pregătește cel mai ieftin telefon cu 5G al companiei, și anume modelul Galaxy A13 5G. Sau cel puțin asta spun zvonurile, întărite recent de câteva fotografii cu designul viitorului smartphone, publicate de @OnLeaks și @Zouton:

Samsung Galaxy A13 5G - când apare?

Cel mai ieftin telefon cu 5G de la Samsung s-a lansat oficial în decembrie 2021. 

Samsung Galaxy A13 5G - cât va costa?

Se presupune faptul că dispozitivul va avea un preț de lansare de aproximativ 250 de euro, respectiv 290 de dolari. Altfel spus, cel mai ieftin telefon cu 5G de la Samsung va costa circa 1.300 lei.  

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!

Samsung Galaxy A13 5G - ce specificații va avea?

Deloc surprinzător pentru prețul mic la care este așteptat să apară pe piață, Galaxy A13 5G  va avea o carcasă din plastic. Însă asta nu e altceva decât o veste bună pentru cei care obișnuiesc să-și scape des telefonul din mână sau pentru cei care preferă să poarte zilnic după ei un dispozitiv mai ușor. 

O altă veste bună este și faptul că viitorul model de la Samsung nu va avea un camera bump. Altfel spus, spatele telefonului va fi complet plat, ceea ce înseamnă că nu vei risca să zgârii lentilele camerelor sau, mai rău, să le ciobești, în cazul unui accident.

Samsung Galaxy A13 5G va avea un display LCD IPS de 6,48 inch, cu o rezoluție de 1080 x 2340. Suita de camere va cuprinde trei obiective, a câte 50MP, 5MP (ultrawide), respectiv 2MP (senzorul de adâncime). 

Acumulatorul acestui telefon va fi unul potent, de 5.000 mAh, cu posibilitatea de încărcare rapidă la 25W. Variantele de memorie în cazul acestui model de la Samsung vor fi 4 GB/64 GB și 8 GB/128 GB.

Variantele de culoare așteptate pentru acest telefon sunt negru, alb, roșu și albastru.

Totuși, dacă nu mai ai răbdare până la lansarea modelului Galaxy A13 și vrei să te bucuri cât mai curând de cele mai stabile convorbiri și o conexiune excelentă la net, te poți orienta către alte modele de telefoane cu 5G la preț mic, pe care le poți alege din oferta Flip.ro

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!