Apple, pe cale să lanseze cel mai ieftin iPhone cu display de 6,7 inch

Apple, pe cale să lanseze cel mai ieftin iPhone cu display de 6,7 inch

Publicat de Fadia Hirtan
pe 24.06.2021

Până acum, atunci când vorbeam de un telefon Apple, îi puteam atribui termenul de „ieftin” doar în contextul în care comparam prețul acestuia cu al unui alt model lansat de același producător. 

Se pare, însă, că lucrurile sunt pe care să se schimbe. Sau cel puțin asta susține cunoscutul analist Apple, Ming-Chi Kuo, care spune că, în 2022, vom vedea pe piață cel mai ieftin iPhone cu un ecran generos, de 6,7 inch

iPhone 14, sau oricum s-ar numi modelul de telefon care va apărea pe piață anul viitor, ar costa mai puțin de 900 de dolari, în contextul în care, știm prea bine, varianta de top din fiecare serie nou lansată depășește costul de 1.000 de dolari

Pentru a înțelege mai bine de ce vestea asta e una bună, să facem o comparație. iPhone 12 Pro Max, cel mai mare telefon din ultima serie lansată de Apple, a costat 1.099 de dolari în primele sale luni pe piață, prețul său oscilând ușor în funcție de specificații sau de retailer. 

Ming-Chi Kuo mai estimează că seria 14 a telefoanelor Apple nu va mai cuprinde și modelul mini, ținând cont că iPhone 12 mini s-a vândut în mult mai puține exemplare decât era așteptat. 

Dar până la lansarea din toamna lui 2022, așteptăm cu interes noua serie de iPhone-uri de anul acesta. Află cum va arăta iPhone 13 și ce specificații va avea tot de pe blogul Flip.ro!

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!