iOS 16: Vezi ce telefoane nu vor primi update la noul sistem de operare

iOS 16: Vezi ce telefoane nu vor primi update la noul sistem de operare

Publicat de Fadia Hirtan
pe 22.12.2021

Anul viitor, este așteptat ca Apple să lanseze, pe lângă o generație nouă de iPhone-uri, și o versiune mai bună a sistemului de operare pe care o folosește în prezent pe telefoanele sale. iOS 16, care va aduce îmbunătățiri semnificative pe mai multe planuri, nu va fi, din păcate, compatibil și cu modelele de telefoane mai vechi de la Apple.

Vorbim de iPhone 6S, cel mai longeviv smartphone de la Apple în ceea ce privește partea de software. Așa cum era de așteptat, după șapte ani de suport, modelul 6S, care folosește procesorul Apple A9, nu va mai primi update-uri odată cu lansarea lui iOS 16

Nici iPhone 6S Plus și nici iPhone SE (prima generație) nu vor avea acces la noua tehnologie, așa cum nici iPad Mini 4, iPad Air 2, iPad 5 și iPad Pro-urile din generația 2015, de 9,7 și 12,9 inch, nu vor mai primi actualizări.

Dacă folosești un model de telefon dintre cele menționate mai sus, înseamnă că a venit momentul pentru un upgrade! Alege dintre smartphone-urile din oferta Flip.ro pe cel mai avantajos pentru tine! 

Iată și lista telefoanelor compatibile cu viitorul sistem de operare, iOS 16:

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Comentarii

Florin Panaitescu

Florin Panaitescu

Așteptăm acest IOS 16 sa ne apărăm de un virus

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!