Ce telefoane au vedetele din România

Ce telefoane au vedetele din România

Publicat de Fadia Hirtan
pe 11.05.2021

Faptul că majoritatea persoanelor adulte are cel puțin un telefon mobil nu este o noutate. Rezultatele unui studiu recent făcut de cei de la GlobalWebIndex arată că mai mult de 96% dintre utilizatorii de internet cu vârste cuprinse între 16 și 64 de ani din România dețin un smartphone. 

Dar te-ai întrebat vreodată ce telefoane folosesc vedetele din România

Noi am fost curioși, așa că le-am stalk-uit puțin profilul de Instagram pentru a afla ce smartphone-uri preferă persoanele publice de la noi. Iată ce am aflat:

Antonia 

Cea mai recentă postare cu un telefon pe care Antonia a făcut-o pe profilul ei de Instagram este de la jumătatea lunii martie, când artista părea că a terminat un antrenament la sală. Vedeta și-a făcut un selfie în oglindă cu un iPhone 11 Pro Max

Se pare că Antonia a făcut un update de la modelul de telefon pe care îl folosea anul trecut, un iPhone 7 Plus. Poza de mai sus a fost postată pe profilul artistei la finalul lui iunie 2020. 

Inna

Tot în luna martie a acestui an, Inna posta pe profilul ei de Instagram un selfie îndrăzneț realizat cu un iPhone 11. Vedeta nu pare să fie neapărat o fană a telefoanelor Apple, ci mai degrabă preferă să fie versatilă în acest sens. Inna afișa pe social media în noiembrie anul trecut un selfie făcut cu un Samsung Galaxy Z Flip.

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!

Andreea Esca

Binecunoscuta știristă de la Pro TV folosește încă de anul trecut un iPhone 11 Pro Max, cel mai bun telefon de la Apple la vremea aceea. Nu știm dacă Andreea Esca a trecut la un iPhone 12 între timp, dar știm sigur că modelul 11 Pro Max i-a plăcut foarte mult, pentru că l-am regăsit în mai multe postări de pe profilul ei de Instagram

Mihai Bendeac

Și Mihai Bendeac pare să fie fanul modelului iPhone 11 Pro Max, cu care și-a făcut un selfie în lift la finalul lunii martie a acestui an. Vedeta din juriul de la iUmor a folosit de curând și un Oppo Reno 5 pentru a posta pe profilul său de Instagram un selfie în oglindă împreună cu câinele său, un exemplar superb de Vizsla maghiară chiar în ziua în care Happy împlinea 7 ani. 

Andreea Marin

Nu știm dacă Andreea Marin este o fană a telefoanelor Huawei, dar știm sigur că vedeta a folosit în cel mai recent selfie în oglindă postat pe profilul ei de Instagram un Huawei P40 Pro

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!

Delia

Îndrăgostită de călătorii exotice și de selfie-uri îndrăznețe, Delia a mizat pe calitățile unui iPhone 11 Pro Max pentru fotografiile pe care le postează pe profilul ei de Instagram. Chiar acum două zile, talentata cântăreață s-a jucat cu un filtru cel puțin simpatic. 

Connect-R

Nici despre Connect-R nu știm precis dacă iubește telefoanele Apple, dar suntem siguri că pe profilul lui de Instagram apare un selfie în oglindă făcut de curând cu un iPhone 11 Pro Max

Fetele de la André 

Dacă tot s-au reunit nu demult, ne-am permis să le punem împreună pe fetele de la André, mai ales că folosesc același model de telefon. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au câte un iPhone 11 Pro Max cu care și-au făcut de curând selfie-uri în oglindă. 

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!

Ce telefoane au comedianții români?

Foarte populari în ultimii ani, comedianții români se află și ei de multă vreme sub lupă. Nici noi nu ne-am abținut de la a le „săpa” în conturile de Instagram, pentru că tare eram curioși ce telefoane folosesc.

Așa am aflat că Micutzu (Cosmin Nedelcu) avea un iPhone 11 Pro Max când posta ultimul selfie în oglindă, pe 5 februarie. 

Acum, nu știm dacă și iubita lui Micutzu, Dumitrița, e fană smartphone-uri Apple, dar sigur amândurora le place să-și schimbe des husa de telefon, așa cum putem observa din cele două selfie-uri în oglindă postate anul trecut pe profilul de Instagram al comediantului.

Costel ținea anul trecut în mână un model mai vechi de la Apple, adică un iPhone 7, telefon cu specificații suficiente pentru un utilizator fără prea mari pretenții de la un smartphone. Totuși, comediantul folosește astăzi un iPhone 11

Nu ne dăm seama din poza de mai jos dacă Bordea are un iPhone X sau un iPhone XS, dar știm sigur că iubește să facă selfie-uri cu soția sa. 

În ultimele selfie-uri postate pe Instagram, Maria Popovici ține în mână un iPhone 11 cu care, de cele mai multe ori, se fotografiază în oglindă.

Singurii doi comedianți români pe care îi urmărim care par să nu fie fani ai telefoanelor Apple sunt Sorin Pârcălab și Alexandru Banciu

Sorin a afișat în aprilie o poză în care ținea la ureche un Samsung Galaxy 10 Plus, iar Alexandru își făcea un selfie în oglindă cu ceea ce pare să fie un Huawei P30 Lite, la vremea aceea, cel mai nou telefon de la Huawei

Ce-i drept, poza postată de Banciu pe Instagram e din 2019, așa că e posibil ca până astăzi comediantul să-și fi schimbat preferințele în materie de telefoane. 

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!