Când primești telefonul de la Flip dacă îl comanzi în această perioadă?

Când primești telefonul de la Flip dacă îl comanzi în această perioadă?

Publicat de Fadia Hirtan
pe 21.12.2021

A început numărătoarea inversă până la Crăciun! 

Știm că ești nerăbdător să primești telefonul comandat de pe Flip.ro! Ori poate anul ăsta ai ales să fii ajutorul Moșului și nu vrei să ratezi zâmbetul persoanei dragi, când deschide cadoul de sub brad și vede că dorința de a primi un telefon i s-a îndeplinit.

Suntem alături de tine în tot acest proces și lucrăm non stop în aceste zile, pentru a ne asigura că planurile tale vor fi întocmai cum ți-ai imaginat! 

De aceea, vrem să-ți transmitem că termenul de livrare pentru orice comandă este de 1-2 zile lucrătoare. Te asigurăm că noi expediem coletele în aceeași zi în care tu ai plasat comanda pe site, dacă aceasta a fost făcută până la ora 19:00

De asemenea, această informație este valabilă și pentru comenzile care vor fi plasate pe 21, 22 și 23 decembrie, până la ora 19:00, care se vor expedia în aceeași zi și vor fi livrate la destinație în 1-2 zile.

Așa că îți sugerăm să te grăbești, dacă vrei să fii sigur că telefonul ajunge la destinație în timp util, cât să-și găsească locul binemeritat de sub brad! 

Iată și programul pe care FAN Courier l-a anunțat pentru perioada următoare:

Spor la cumpărături! 

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Comentarii

Bacu Manuela

Bacu Manuela

Vreau sa îmi găsesc comanda cu iphone 7 și incarcatorul nu mai știu unde sunt sa îmi urmăresc comanda

Valeriu Ilie

Valeriu Ilie

Am vândut un iPhone 7 cu ei Ce mai proasta experiența avuta M-au convocat intr-o conferința foarte prost organizata Nu recomand la nimeni

MOTROC MARIAN

MOTROC MARIAN

Am cumpărat un telefon iphone 8, a ajuns foarte repede dar nu merge.

vezi toate comentariile

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!