Good to Know
21 Decembrie 2021, 11:52 AM

Când primești telefonul de la Flip dacă îl comanzi în această perioadă?

A început numărătoarea inversă până la Crăciun! 

Știm că ești nerăbdător să primești telefonul comandat de pe Flip.ro! Ori poate anul ăsta ai ales să fii ajutorul Moșului și nu vrei să ratezi zâmbetul persoanei dragi, când deschide cadoul de sub brad și vede că dorința de a primi un telefon i s-a îndeplinit.

Suntem alături de tine în tot acest proces și lucrăm non stop în aceste zile, pentru a ne asigura că planurile tale vor fi întocmai cum ți-ai imaginat! 

De aceea, vrem să-ți transmitem că termenul de livrare pentru orice comandă este de 1-2 zile lucrătoare. Te asigurăm că noi expediem coletele în aceeași zi în care tu ai plasat comanda pe site, dacă aceasta a fost făcută până la ora 19:00

De asemenea, această informație este valabilă și pentru comenzile care vor fi plasate pe 21, 22 și 23 decembrie, până la ora 19:00, care se vor expedia în aceeași zi și vor fi livrate la destinație în 1-2 zile.

Așa că îți sugerăm să te grăbești, dacă vrei să fii sigur că telefonul ajunge la destinație în timp util, cât să-și găsească locul binemeritat de sub brad! 

Iată și programul pe care FAN Courier l-a anunțat pentru perioada următoare:

Spor la cumpărături! 

Fadia Hirtan
Flip.ro