iPhone: camerele telefoanelor, pe cale să devină mai performante, mulțumită unei noi colaborări Apple

iPhone: camerele telefoanelor, pe cale să devină mai performante, mulțumită unei noi colaborări Apple

Publicat de Fadia Hirtan
pe 18.04.2022

Nu știm dacă ai urmărit lansarea lui iPhone 13 sau dacă ai apucat să te bucuri deja de ultimul model de telefon Apple. Ce știm sigur este că evenimentul care anunța apariția celui mai bun iPhone de până acum a cuprins o prezentare a setărilor camerelor sale care i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Stabilizarea pe senzor pentru obiectivul principal permite telefoanelor Apple din ultima generație filmarea în modul cinematic, adică modificarea focusului de la un personaj aflat în cadru la altul, cât timp ești în Rec. Iar calitatea imaginilor pe care le vei putea surprinde în cazul următoarelor generații de iPhone va fi una din ce în ce mai bună.

Asta și datorită unei noi colaborări (ce-i drept, neconfirmată încă oficial) pe care Apple se pare că a deschis-o cu Jahwa, o companie sud-coreeană care produce sisteme de stabilizare și focalizare pentru telefoane. Noile funcții de care suntem siguri că abia aștepți să te bucuri ar fi disponibile odată cu lansarea modelului iPhone 15, deci începând din toamna lui 2023

Jahwa Electronics a declarat de curând că intenționează să cheltuiască 191 de miliarde de woni pentru construirea unei fabrici unde ar urma să producă noile modele de camere pentru Apple

sursa foto: Jahwa Electronics

Și Samsung a apelat la produsele Jahwa pentru stabilizarea senzorilor cu zoom pentru modelele din seria Galaxy S22, iar acum Apple se pregătește pentru un parteneriat care va schimba experiența oricărui fan al brandului american.

Încă nu se cunosc detalii referitoare la capacitatea propriu-zisă a companiei sud-coreene de a putea ține pasul cu volumul foarte mare de fabricare a produselor premium din gama Apple. Tot la nivel de zvon este și informația conform căreia modelele iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max vor beneficia de camere periscopice. 

Tu cât de mulțumit ești de camera iPhone-ului tău?

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!