Apple renunță la iPhone SE 4. Află de ce!

Apple renunță la iPhone SE 4. Află de ce!

Publicat de Fadia Hirtan
pe 09.01.2023

Deși Ming-Chi Kuo anticipa luna trecută că cel mai nou telefon de buget de la Apple va fi lansat în 2024, analistul tehnologic a revenit asupra declarațiilor sale. Specialistul, care are în palmares foarte multe previziuni ce s-au dovedit a fi reale, spune acum că lansarea  iPhone SE 4 va fi, în cel mai bun caz, amânată, dacă nu chiar anulată. 

Motivul este unul cât se poate de simplu. Apple nu este deloc mulțumit cu numărul vânzărilor modelului iPhone SE 2022. Și se pare că situația se repetă. Pentru că interesul fanilor brandului american a fost la fel de scăzut și în cazul modelului iPhone SE 2020, dar și în ceea ce privește variantele mini, la care Apple a renunțat de ceva timp din același considerent. 

Producătorul își propusese ca actualizarea din 2024 a modelului de buget să fie una serioasă, mai ales în ceea ce privește design-ul telefonului. Se pare că Apple intenționa să aducă aspectul lui iPhone SE 2024 cât mai aproape de cel al lui iPhone XR, model lansat în 2018

În plus, gigantul tehnologic avea în plan să renunțe la butonul Home și la ramele laterale ale noului dispozitiv, adică să regândească detaliile distinctive ale modelului SE de la introducerea sa în urmă cu șase ani.

Însă toate aceste modificări de design ar fi presupus un cost mai mare al producției, care urma să fie suportat de fanii modelului iPhone SE 2024. Și, cum varianta deja prezentă pe piață, adică iPhone SE 2022, nu prezintă un prea mare interes pentru cumpărători, se pare că Apple a decis să recalculeze situația. 

E foarte posibil ca vestea că iPhone SE 2024 nu va mai fi produs să îi afecteze mai ales pe cei care iubesc produsele Apple, dar nu au un buget generos pentru acest tip de achiziție, deci își pot permite doar modelele de buget. 

Însă, așa cum știi deja, nu e nevoie să cheltuiești o mică avere, dacă vrei să te bucuri de performanțele unui telefon Apple. Pentru că-l poți lua de pe Flip. Cu până la 40% mai ieftin decât unul nou, cu garanție și drept de retur gratuit.

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!