Apple: Netflix permite acum funcția de sunet surround

Apple: Netflix permite acum funcția de sunet surround

Publicat de Fadia Hirtan
pe 19.08.2021

Dacă ți-e dor de senzația pe care o ai într-o sală de cinema și folosești un telefon Apple, avem o veste bună pentru tine! Odată cu ultimul update al aplicației, Netflix permite acum o experiență inedită, mulțumită funcției audio spațială. 

Ce înseamnă asta? Toate dispozitivele care au ca sistem de procesare iOS și iPadOS vor beneficia de sunet surround 3D. Experiența pe care o vei avea atunci când vei urmări serialele tale preferate sau filmele care ți-au captat atenția din preview va fi una inedită, pentru că sunetele se vor adapta în mod constant în funcție de poziția capului tău și de localizarea dispozitivului pe care ai deschis Netflix

Practic, te vei putea imersa complet în acțiunea peliculei, având constant senzația că faci parte din același peisaj ca cel al personajelor filmelor. Îți imaginezi un maraton de Lord of the Rings sau The Hobbit, cu un sunet absolut impecabil, care te va ține prins în acțiune din prima până în ultima secundă?

Ce trebuie să faci pentru a te bucura de noua funcție Netflix pe Apple? Un singur lucru - să ai aplicația cu update-ul la zi. 

Apple a anunțat că a îmbunătățit și calitatea sunetului de pe Apple Music și Spotify, dar și pe cel de pe aplicațiile Tidal, Amazon și Deezer, dacă ți-ai făcut conturi acolo. 

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!