Apple pregătește terenul pentru lansarea unui model Ultra

Apple pregătește terenul pentru lansarea unui model Ultra

Publicat de Fadia Hirtan
pe 07.02.2023

iPhone 14 Pro Max este astăzi cel mai scump telefon Apple. Însă compania americană ia în calcul lansarea unui smartphone și mai performant decât acesta, care va fi, cel mai probabil, și mai scump. 

Tim Cook pare convins de faptul că telefoanele Apple au ajuns să fie o parte importantă din viața fanilor. Se presupune acum că CEO-ul brandului american are de gând să le ofere acestora un dispozitiv și mai puternic decât variantele deja existente pe piață. 

În același timp, Tim Cook nu pare să fie impresionat de situația economică globală, ba chiar se așteaptă ca Apple să nu se raporteze la ea. Cel puțin asta reiese din ultimele sale declarații, în care susține că „oamenii sunt dispuși să-și forțeze și mai mult bugetul pentru a plăti pentru telefoane de calitate”. 

Chiar dacă se numără printre cele mai scumpe de pe piață, telefoanele Apple sunt, în continuare, foarte populare. Iar multe dintre modelele companiei americane, cum sunt iPhone 12 sau iPhone 13 ori chiar varianta de buget, iPhone SE 2022, sunt accesibile unui public destul de larg. 

Potrivit analiștilor, Apple are în plan să diferențieze și mai mult modelele din seriile viitoare. Concret, dacă e să ne raportăm la generația iPhone 15, pe care o vom vedea lansată în această toamnă, se pare că iPhone 15 Pro Max va fi singurul care va primi o cameră tip periscop, pe care ultima serie de telefoane Samsung o folosește deja pe modelul S23 Ultra

La fel de probabil este să vedem și un model suplimentar lansat sub umbrela seriilor iPhone, dar abia de anul viitor. Este vorba despre iPhone 16 Ultra. Însă doar dacă Apple decide să lanseze cinci modele (de bazăPlusProPro Max și Ultra), în loc de patru, câte are acum în generația iPhone 14. Iar asta pentru că, tot din datele analiștilor, reiese faptul că vânzările pentru modelul iPhone 14 Plus nu merg întocmai strălucit. 

Se așteaptă ca posibilul viitor model iPhone 16 Ultra să aibă camere și mai avansate, să fie susținut de cel mai puternic procesor Apple, dar și să aibă un ecran mai generos decât oricare alt model iPhone. În plus, iPhone 16 Ultra ar putea fi lipsit complet de portul de încărcare, pentru că se pare că telefonul va putea fi reîncărcat doar wireless. 

Dar toate aceste informații sunt, la momentul scrierii acestui material, doar speculații. Despre cât va costa și ce specificații va avea potențialul viitor telefon iPhone Ultra rămâne de văzut. Cert este că prețul acestui model va fi unul destul de piperat.

Așa că, până aștepți vești noi în acest sens, aruncă-ți un ochi pe oferta noastră la telefoane Apple, care s-ar putea să ți se pară cel puțin tentantă, dacă nu chiar avantajoasă pentru bugetul tău.

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!