Apple amână lansarea unui telefon pliabil până în 2025

Apple amână lansarea unui telefon pliabil până în 2025

Publicat de Fadia Hirtan
pe 22.02.2022

Deși zvonurile inițiale anunțau lansarea unui iPhone pliabil împreună cu seria iPhone 13, ca mai apoi telefonul să fie amânat pentru 2023 sau 2024, se pare că planurile Apple nu includ un astfel de proiect până cel puțin în anul 2025. Gigantul american spune că nu se grăbește să intre pe piața de telefoane pliabile. 

În schimb, se pare că Apple explorează ideea creării unor notebook-uri pliabile de aproximativ 20 de inch. Sau cel puțin asta reiese din discuțiile pe care compania le-a avut cu furnizorii săi de piese. 

Analistul Ross Young, cunoscut pentru predicțiile care ajung să devină realitate în cea mai mare parte, spune că aceste tipuri de notebook-uri ar putea reprezenta o nouă categorie de produse Apple. În plus, dispozitivele ar putea avea două moduri tipuri de utilizare. Fie ar putea funcționa ca un notebook, atunci când este pliat, fie ar putea fi folosit pe post de monitor, atunci când este utilizat împreună cu o tastatură externă. 

Se presupune că noile notebook-uri de la Apple ar urma să aibă o rezoluție 4K sau chiar mai mare de atât.

Însă, la fel ca în cazul iPhone-urilor pliabile, Apple nu pare să se grăbească. Spunem asta pentru că, aparent, nici posibilele notebook-uri pliabile nu vor fi lansate prea curând. Zvonurile spun că mai devreme de anul 2025 nu am avea cum să ne bucurăm de ele. 

Tu ți-ai dori un telefon de la Apple pliabil?

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!