Te plictisești? 5 aplicații cu care să-ți omori timpul

Te plictisești? 5 aplicații cu care să-ți omori timpul

Publicat de Fadia Hirtan
pe 07.05.2021

E weekend, dar iar nu ai niciun plan? Te-ai săturat să cauți seriale noi cu care să-ți ocupi timpul liber? Been there, done that, așa că ne-am gândit că ți-ar prinde bine să-ți împărtășim aplicațiile cu care noi trecem mai ușor peste plictiseală. 

Află care sunt acestea din rândurile de mai jos, iar dacă ți-au plăcut propunerile noastre, lasă-ne un comentariu și spune-ne pe care dintre acestea le-ai încerca sau pe care le-ai testat deja.

Disclaimer - aceste aplicații perfecte pentru atunci când te plictisești sunt gratuite și disponibile atât pentru telefoanele Apple, cât și pentru Samsung, Huawei sau alte telefoane Android, pe App Store, respectiv Google Play.

Bubble Wrap

Îți mai aduci aminte cât de plăcut era să spargi, pe rând, toate bulinele cu aer de pe folia de protecție? Peste care dădeai întâmplător? Același lucru îl poți face și dacă descarci aplicația Bubble Wrap, care îți promite buline infinite pe care le poți apăsa în voie. Și, de ce nu, poți folosi Bubble Wrap nu doar atunci când te plictisești, ci și atunci când te simți anxios, pentru că, crede-ne pe cuvânt, funcționează!

Poți descărca aplicația Bubble Wrap 

  • pentru iOS de aici 
  • pentru Android de aici 

2048

Chiar dacă nu te-ai dat în vânt după orele de matematică la școală, suntem siguri că aritmetica simplă te va ajuta să alungi plictiseala. Iar aplicația 2048 nu doar că te va distra cu câteva calcule elementare, dar îți va hrăni și creierul cu un puzzle excepțional!

Poți descărca aplicația 2048

  • pentru iOS de aici
  • pentru Android de aici

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!

Smarter

Deloc banale, deși ar putea părea astfel la prima vedere, task-urile pe care le vei avea de îndeplinit în această aplicație te vor distra, garantat. Vei avea de „parcat” mașini în funcție de culoare, de identificat forme sau simboluri care nu se potrivesc cu celelalte sau să alegi diferite nuanțe, în funcție de intensitatea acestora, totul contratimp. Nu greșim când spunem că aplicația asta îți va hrăni zilnic creierul, ba chiar e posibil să te facă ușor dependent de ea. 

Poți descărca aplicația Smarter pentru Android de aici

Lumosity

La fel de simpatică și captivantă ți se va părea și Lumosity, o aplicație care îți va testa atenția la detalii, viteza și memoria. Dacă ne permiți comparația, această aplicație îți va fi pentru creier ce îți este antrenorul personal la sala de fitness. Ce e clar este că odată deschisă, Lumosity te va duce dintr-un loc plictisitor într-unul în care nu te mai saturi să fii. Pe noi ne-a cucerit!

Poți descărca aplicația Lumosity

  • pentru iOS de aici
  • pentru Android de aici

Headspace

Dacă ești genul de persoană care preferă să caute relaxarea atunci când e plictisită, mai degrabă decât antrenarea creierului în tot felul de jocuri, atunci Headspace este o aplicație pe care o vei îndrăgi. Totul este să iubești starea de meditație și să te lași purtat într-o lume în care visele din timpul zilei sunt mai mult decât permise.

Poți descărca aplicația Headspace

  • pentru iOS de aici
  • pentru Android de aici

Cu aceste aplicații gratuite nu vei mai spune niciodată „mă plictisesc”. Sau cel puțin așa sperăm!

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!