It’s a match! Un adăpost creează conturi de Tinder pentru animalele abandonate

It’s a match! Un adăpost creează conturi de Tinder pentru animalele abandonate

Publicat de Fadia Hirtan
pe 12.08.2021

Cine a zis că nu-ți poți găsi jumătatea online? Jumătatea cu patru picioare, ce-i drept! 🦮🐈

Un adăpost de animale din München, Germania, s-a gândit să caute stăpâni noi pentru blănoșii abandonați pe cea mai populară aplicație pe telefon de dating, Tinder.

Asociația pentru Protecția Animalelor din München a angajat o agenție de publicitate care s-a ocupat cu fotografierea mai multor animale care au ajuns în adăpost. Pozele acestora au fost, mai apoi, urcate pe Tinder, unde au avut un succes uriaș. 

Foarte mulți au dat Swipe right câinilor și pisicilor care așteaptă ca cineva să îi ia acasă. „Reacția este una incredibilă, au explodat cererile de adopție!”, a declarat unul dintre angajații adăpostului, Jillian Moss

Deocamdată, nu se cunoaște o cifră exactă a numărului de animale de companie care au primit o a doua șansă la viață prin adopția pe Tinder și nici dacă asociația va continua această campanie cu un uriaș potențial. 

Și, deși se zvonește că în timpul lockdown-ului, mai mulți au apelat la adăposturi pentru a adopta animale, ca mai apoi să le abandoneze, nici la acest capitol nu există cifre care să susțină această idee. 

Cert este că ideea adopțiilor pe Tinder este una genială!

„Sperăm că aceste animale își vor găsi într-adevăr un nou partener, un «perfect match» pe termen lung și nu doar pentru câteva săptămâni”, a declarat Benjamin Beilke, care lucrează în echipa de comunicare a aplicației Tinder. „Nu există suflete singure doar printre oameni, sunt și o mulțime de suflete singure printre animale!”, a mai spus acesta.

Tu ai adopta un blănos pe Tinder? 💚

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!