CUM VINZI

Video

CU FLIP

Vanzarea vechiului telefon doar ce a devenit simpla

Scroll

Alege telefonul pe care vrei sa-l vinzi

Poti vinde si un telefon cu defectiuni daca modelul se afla in lista noastra

Alege telefonul pe care vrei sa-l vinzi

Poti vinde si un telefon cu defectiuni daca modelul se afla in lista noastra

Alege telefonul pe care vrei sa-l vinzi

Esti la un Flip distanta de a-ti vinde telefonul

Cu Flip, nu-ti mai bati capul cu vanzarea vechiului telefon. Noi ne ocupam de el indiferent de conditia in care se afla. Il verificam, il reparam daca este cazul si ne ocupam de tot procesul de vanzare in timp ce tu iti vezi de ale tale. Sa vinzi prin Flip e mai simplu decat sa mergi la magazin: ai doar trei pasi de facut.

Icon

1. Afla instant cat valoreaza

Raspunde-ne la cateva intrebari despre telefonul tau si iti calculam instant pretul de vanzare. Rapid, asa-i?

Icon

2. Trimite-ne telefonul

Ai doua posibilitati: fie venim noi la tine, fie vii tu la noi. Poti chema un curier la adresa ta sau poti sa-l lasi in unul dintre cele 22 de puncte de colectare IQ BOX din tara.

Icon

3. Alege cum primesti banii

Odata trimis telefonul, treaba ta s-a terminat. Ne ocupam de vanzarea lui la cel mai bun pret in timp ce tu faci orice altceva vrei. Doar sa ne spui cum sa-ti primesti banii: cash, prin banca sau Revolut.

Running Man

E timpul sa nu mai pierzi timpul

Gata cu facutul de poze telefonului cu lumina de la lampa, cu raspunsul la mesaje „sexy” in toiul noptii de la cumparatori sau cu mersul la intalniri si negocieri inconfortabile la colt de bloc.

Spune-i adio lui DanyBoss84

Flip te scapa de discutiile interminabile cu DanyBoss84. Acum nu mai trebuie sa treci prin „Hai fii si tu de treaba, mai lasa 200.” sau „Uite ce trening mi-am luat, nu vrei la schimb pe telefon?”. Cu Flip, iti vinzi telefonul usor si fara stres.

Lion Man
Money Man

Mai multi bani cu zero efort

Vom verifica tehnic telefonul tau sa ne asiguram ca toate functioneaza, il vom impacheta, infolia si fotografia astfel incat sa fure privirile oricui si sa obtina cel mai bun pret, in timp ce tu stai relaxat si te ocupi de ale tale.

Telefonul tau ajunge pe maini bune

Avem aceeasi grija pe care o ai si tu fata de telefonul tau si te vom tine la curent cu notificari! Flip asigura in totalitate valoarea dispozitivului tau, iar daca te razgandesti, ti-l returnam gratuit, in cel mai scurt timp posibil. Prin Flip, tu detii controlul.

Yoga Man