Samsung întrerupe producția de telefoane din seria Note

Samsung întrerupe producția de telefoane din seria Note

Publicat de Fadia Hirtan
pe 13.09.2021

Încă de la începutul acestui an au existat zvonuri care spuneau că Samsung va amâna lansarea Galaxy Note 21. Motivul era reprezentat de faptul că producătorul coreean avea să se concentreze pe seria Galaxy Z, ceea ce s-a și întâmplat. 

Acum, însă, veștile sunt și mai proaste de atât pentru fanii modelelor Note, pentru că Samsung va „îngropa” producția acestor smartphone-uri. Compania nu a reînnoit licența pentru denumirea telefoanelor Galaxy Note, cum a făcut în cazul seriilor Galaxy S și Galaxy Z. Așadar, șansele să vedem vreodată lansate pe piață vreun Galaxy Note 21 sau un 22 sunt minime spre nule.

Totuși, Samsung a dat lovitura cu noile Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Aceste două modele de telefoane au fost comandate numai în prima săptămână de la lansare într-un număr record. Mai exact, compania a înregistrat 900.000 de pre-comenzi în doar șapte zile, iar asta doar în Coreea de Sud

Chiar dacă Samsung vede noile modele de telefoane pliabile ca fiind dispozitivele viitorului, nu putem spune că nu ne va lipsi seria Note-urilor, care au scris o pagină importantă a istoriei telefoanelor, cu display-ul lor generos și mai mult decât utilul stylus încorporabil. 


Dacă și tu ești fan Samsung Note, e bine să știi că pe Flip.ro le găsești la un preț special. Tot ce va trebui să faci pentru a-ți alege modelul preferat va fi să intri în Magazinul Flip, apoi să selectezi Samsung, din partea stângă, ca după aceea să vezi ce oferte sunt disponibile pentru telefoanele Note

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!