Netflix, obligat să editeze Squid Game, din cauza numerelor de telefon care apar în serial

Netflix, obligat să editeze Squid Game, din cauza numerelor de telefon care apar în serial

Publicat de Fadia Hirtan
pe 07.10.2021

Squid Game, serialul care a avut un succes neașteptat pe Netflix, are nevoie de o editare urgentă, după ce numerele de telefon care apar în serial s-au dovedit a fi reale.

Concret, producătorii seriei care a făcut înconjurul lumii au primit reclamații de la o persoană din Coreea de Sud, care a raportat că e asaltată de mii de apeluri și mesaje de la fani. Mai mult decât atât, se pare că cei care au sunat la numerele afișate în serial cred că acelea sunt cele la care se pot înscrie la Squid Game

Drama coreeană care prezintă un joc sadic are afișat chiar în primul episod un număr de telefon pe o carte de vizită despre care producătorii credeau că este unul inventat. Coincidența cel puțin ciudată este că numărul aparține unei persoane care a declarat că folosește acel număr de peste 10 ani și că acum ar fi nevoită să și-l schimbe, însă nu își dorește asta. 

Se pare că Netflix a oferit acelei persoane o despăgubire de aproximativ 4.000 de dolari pentru situația creată, însă aceasta a refuzat-o. Totodată, platforma de streaming a cerut fanilor producției coreene să nu mai apeleze acel număr. 

Însă acesta nu este un caz singular, pentru că și numărul afișat pe cartea de vizită care apare în ultimul episod al primului sezon din Squid Game pare să aparțină cuiva, coincidența fiind la fel de stranie.

Se pare că, până la Netflix, nimeni nu a vrut să promoveze ideea scenaristului acestui serial asiatic, care spune că avea pregătit scriptul încă de acum 10 ani. Probabil la vremea respectivă numerele la care acum sună mii de oameni nu erau alocate.

Squid Game este prima producție coreeană care a urcat în topul celor mai vizionate seriale de pe Netflix.

Tu l-ai văzut?

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!