Știri
15 Februarie 2022, 10:26 AM

Instagram lansează like-urile private la story-uri, să-ți lase inbox-ul mai liber

Dacă până acum fiecare reacție la un story de pe Instagram însemna trimiterea unui mesaj (Direct Message) sub formă de emoji sau text, platforma a hotărât să simplifice felul în care îți poți arăta aprecierea. Concret, în scurt timp, te vei putea bucura de o nouă funcție, numită Private Story Likes, care îți va permite să lași o inimioară pe story-urile care îți plac, fără a mai umple inboxul persoanei care le-a postat.

„În locul acelui avion de hârtie va exista o inimă, pe care, dacă o vei apăsa, vei putea transmite celui sau celei care a postat respectivul story că apreciezi conținutul împărtășit. Like-ul va apărea în modul de vizualizare a story-ului și va fi disponibil doar pentru autorul acesteia, nu în continuarea mesajelor private cu acesta, ca până acum”, a spus Adam Mosseri într-un videoclip postat recent pe Twitter

Interesant este faptul că story-urile de pe Instagram nu vor mai avea afișat numărul de vizualizări, la fel cum se întâmplă și cu numărul like-urilor de pe platformă la postările clasice. Instagram a lucrat mai mult de doi ani pentru a oferi și opțiunea de a ascunde numărul de like-uri. 

La fel și în cazul story-urilor, nici tu, nici cei care le văd nu vor avea acces la numărul de vizualizări. În schimb, dacă tu ești autorul respectivului story, vei avea posibilitatea de a vedea câte like-uri ai primit pentru conținutul share-uit, astfel încât să poți adapta postările viitoare, în funcție de feedback-ul primit. 

În plus, vestea cea mai bună este că inboxul tău va rămâne mult mai „aerisit” decât a fost până acum. 

Ce zici, te va avantaja această nouă funcție a Instagramului?

Fadia Hirtan
Flip.ro