Instagram lansează like-urile private la story-uri, să-ți lase inbox-ul mai liber

Instagram lansează like-urile private la story-uri, să-ți lase inbox-ul mai liber

Publicat de Fadia Hirtan
pe 15.02.2022

Dacă până acum fiecare reacție la un story de pe Instagram însemna trimiterea unui mesaj (Direct Message) sub formă de emoji sau text, platforma a hotărât să simplifice felul în care îți poți arăta aprecierea. Concret, în scurt timp, te vei putea bucura de o nouă funcție, numită Private Story Likes, care îți va permite să lași o inimioară pe story-urile care îți plac, fără a mai umple inboxul persoanei care le-a postat.

„În locul acelui avion de hârtie va exista o inimă, pe care, dacă o vei apăsa, vei putea transmite celui sau celei care a postat respectivul story că apreciezi conținutul împărtășit. Like-ul va apărea în modul de vizualizare a story-ului și va fi disponibil doar pentru autorul acesteia, nu în continuarea mesajelor private cu acesta, ca până acum”, a spus Adam Mosseri într-un videoclip postat recent pe Twitter

Interesant este faptul că story-urile de pe Instagram nu vor mai avea afișat numărul de vizualizări, la fel cum se întâmplă și cu numărul like-urilor de pe platformă la postările clasice. Instagram a lucrat mai mult de doi ani pentru a oferi și opțiunea de a ascunde numărul de like-uri. 

La fel și în cazul story-urilor, nici tu, nici cei care le văd nu vor avea acces la numărul de vizualizări. În schimb, dacă tu ești autorul respectivului story, vei avea posibilitatea de a vedea câte like-uri ai primit pentru conținutul share-uit, astfel încât să poți adapta postările viitoare, în funcție de feedback-ul primit. 

În plus, vestea cea mai bună este că inboxul tău va rămâne mult mai „aerisit” decât a fost până acum. 

Ce zici, te va avantaja această nouă funcție a Instagramului?

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Comentarii

Alexandra Babii

Alexandra Babii

Eu nu am inimioara aceea… nu inteleg de ce, toti din jurul meu au si eu nu.

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!