Donald Trump își lansează propria platformă de socializare

Donald Trump își lansează propria platformă de socializare

Publicat de Fadia Hirtan
pe 22.04.2021

Supărat că a fost eliminat de pe majoritatea platformelor de socializare, fostul președinte al Americii a anunțat, prin Jason Miller, fost consilier și purtător de cuvânt în campania electorală, că urmează să-și lanseze propria platformă de socializare. 

Jason Miller a spus că Donald Trump speră că în aproximativ trei luni se va întoarce cu forțe proaspete în mediul online, atunci când siteul va fi gata. „Va redefini complet jocul și toată lumea va aștepta și urmări să vadă ce face, mai exact, președintele Trump, dar va fi propria sa platformă”, a spus Miller.

Trump a ținut titlurile televiziunilor din toată lumea cu postările sale de pe Twitter, unde avea peste 88 de milioane de fani. Fostul președinte american încuraja la violență, așa cum a fost și în cazul asaltului violent de la Capitoliu, din 6 ianuarie, dar și la ignorarea măsurilor luate de autorități pentru combaterea efectelor pandemiei. 

La scurt timp după ce au fost publicate, platforma de socializare l-a somat pe Donald Trump să șteargă postările făcute, însă acesta a refuzat. Situația a dus la suspendarea contului de Twitter a fostului președinte american, urmat de suspendarea conturilor de Facebook, YouTube și Snapchat. 

„Vom avea o platformă în care mesajul președintelui va putea fi transmis tuturor. Oamenii vor avea ocazia să cântărească ideile sale și să comunice într-un format gratuit, fără teama că li se vor suspenda conturile”, au mai spus apropiații lui Donald Trump.

În paralel, reprezentații Facebook au declarat de curând că nu au în vedere ridicarea interdicției lui Trump.

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!