Clubhouse s-a lansat și pe Android! Când va fi disponibilă aplicația și în România?

Clubhouse s-a lansat și pe Android! Când va fi disponibilă aplicația și în România?

Publicat de Fadia Hirtan
pe 10.05.2021

Disponibilă exclusiv pentru telefoanele Apple de mai bine de un an, Clubhouse își face intrarea și pe dispozitivele Android. Ce-i drept, deocamdată doar cei care folosesc telefoane Samsung, Huawei sau alte smartphone-uri cu Android din Statele Unite au acces la aplicația care a trezit interesul întregii lumi în primăvara anului trecut. 

Reprezentanții platformei audio pe care cei mai cunoscuți oameni ai planetei au stat de vorbă cu fanii au anunțat că următorul pas pe care se pregătesc să-l facă este să lanseze aplicația în țările vorbitoare de engleză. 

După alte câteva săptămâni de testare, Clubhouse va fi disponibil pentru Android și în România, însă nu se cunoaște o dată exactă când aplicația va ajunge și la noi.

Deocamdată, pe Google Play te poți doar preînregistra pentru a descărca aplicația Clubhouse pe Android, urmând ca atunci când ea se lansează, propriu-zis, și la noi să primești o notificare. Acest lucru este probabil să se întâmple în această vară. 

Totuși, e bine să știi că aplicația va funcționa tot pe bază de invitații, la fel cum se întâmplă acum în cazul utilizatorilor de telefoane iPhone

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!