Clubhouse va permite în curând înregistrarea în aplicație

Clubhouse va permite în curând înregistrarea în aplicație

Publicat de Fadia Hirtan
pe 01.10.2021

Vești bune pentru fanii Clubhouse! Până la finalul acestei luni, aplicația va fi îmbunătățită cu o serie de funcții noi, printre care și una pe care cei mai mulți utilizatori o așteptau. Este vorba despre posibilitatea de a înregistra, de a salva pe profil și de a descărca discuțiile avute pe platforma care a fost, până nu demult, una exclusivistă. (îți reamintim că platforma a fost disponibilă, la început, doar pentru posesorii de telefoane Apple sau alte dispozitive cu iOS, devenind accesibilă mai târziu și pentru cei care preferă să folosească telefoane Samsung, Huawei sau alte gadgeturi care funcționează cu Android)

Singura condiție pentru a putea înregistra, salva sau descărca discuțiile va fi ca dezbaterile să aibă loc în camere publice. Asta înseamnă că, începând cu luna octombrie, Clubhouse va reprezenta o platformă ideală nu doar pentru discuții live, ci și pentru cele „în reluare”. 

În plus, în afară de înregistrările în totalitate a discuțiilor, utilizatorii aplicației vor avea posibilitatea de a insera în discuții și clipuri salvate de pe alte platforme, care nu depășesc 30 de secunde, cel puțin pentru început. 

Clubhouse primește, de asemenea, o funcție de căutare, astfel încât oamenii să poată introduce un cuvânt cheie sau un nume și să primească recomandări directe către camerele sau persoanele la care vor să ajungă. În cele din urmă, sunetul spațial va fi disponibil de acum și pe dispozitivele Android, după lansarea funcției pe dispozitivele iOS, în august.

Odată cu acest update, Clubhouse se apropie foarte mult de Twitter Spaces și de Greenroom de la Spotify, aplicații care aveau disponibile deja aceste funcții. Cel mai probabil, reprezentanții platformei încearcă să transforme Clubhouse în aplicația preferată de cei mai mulți, atât pentru discuții live, cât și pentru podcasturi.

Tu urmărești vreun tip de conținut sau vreo persoană publică pe Clubhouse?

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!