Încă o rețea de socializare primește buton de DISLIKE, dar doar pe iPhone!

Încă o rețea de socializare primește buton de DISLIKE, dar doar pe iPhone!

Publicat de Fadia Hirtan
pe 22.07.2021

Anunțat încă de anul trecut, butonul de dislike va putea fi folosit cât mai curând pe una dintre cele mai apreciate rețele de socializare din lume. 

Deși în stadiul incipient de testare, butonul de dislike va putea fi apăsat, la început doar de către cei care folosesc un telefon de la Apple sau orice alt dispozitiv iOS, pentru a oferi un feedback statusurilor de pe Twitter, cunoscute sub numele de tweets, și comentariilor făcute acestora. 

Compania a confirmat testarea acestui buton prin care se va urmări înțelegerea tipurilor de răspunsuri dintr-o conversație pe care utilizatorii Twitter le consideră relevante sau corecte. Scopul final al acestui test rămâne de urmărit. Nu este încă clar dacă Twitter va extinde aceste caracteristici și pentru utilizatorii dispozitivelor Android sau dacă aceasta este, pur și simplu, o probă pe care aplicația o face. 

Încă nu se cunoaște nici ce formă va avea acest buton de dislike, deși zvonurile spun că am putea vedea varianta unor săgeți în sus sau în jos (like sau dislike) ori a unei inimioare clasice și a uneia cu săgeată în jos.

Ce este important, dar și interesant, în același timp, este că dislike-urile de pe Twitter nu vor fi vizibile decât pentru autorul postării, nu și pentru urmăritorii acestuia. În schimb, like-urile rămân afișate pentru toți cei care folosesc Twitter-ul.

În România, această platformă de socializare nu este atât de populară precum este, de exemplu, în America. Puțin peste 400.000 de români foloseau Twitter la începutul acestui an, conform statista.com. În schimb, peste 12 milioane de români au un cont activ de Facebook, în vreme ce mai mult de cinci milioane de locuitori ai României sunt prezenți pe Instagram.

Tu ai cont pe Twitter?

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!