Apple blochează downgrade-ul la versiunea iOS 14.7

Apple blochează downgrade-ul la versiunea iOS 14.7

Publicat de Fadia Hirtan
pe 03.08.2021

Pe 26 iulie, Apple lansa versiunea de iOS 14.7.1, menită să corecteze câteva bug-uri cu care utilizatorii se confruntaseră. Mai exact, update-ul sistemului de operare avea să modifice o breșă de securitate, care fusese deja descoperită de hackeri, dar și o problemă care nu permitea deblocarea Apple Watch-urilor cu Touch ID-ul telefoanelor Apple

La doar o săptămână după lansarea variantei 14.7.1, downgrade-ul la iOS 14.7, versiune apărută pe 19 iulie, nu mai poate fi făcut, nici măcar pentru cei care folosesc iOS 15 în variantă beta.

Revenirea la versiunile mai vechi de iOS este folosită mai ales de către cei care experimentează erori semnificative cu mai noile sisteme de operare sau de către cei care aleg să-și rooteze telefoanele (activitate cunoscută drept jailbreak). Dacă, însă, întâmpini probleme grave din acest punct de vedere, va trebui să aștepți o actualizare viitoare a softului. 

Totuși, întoarcerea la varianta de iOS 14 încă mai rămâne în picioare, așa că poți face asta, dacă sesizezi neconcordanțe în ceea de privește funcționarea noului sistem de operare, iOS 14.7.1.

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!