Jocul Among Us se lansează și în varianta VR

Jocul Among Us se lansează și în varianta VR

Publicat de Fadia Hirtan
pe 10.12.2021

Dacă n-ai jucat niciodată Among Us, chiar suntem curioși să aflăm ce secret ascunzi, care te-a ajutat să treci peste perioada de izolare de anul trecut. 😂

Lăsând gluma la o parte, dacă nu știi nimic despre acest joc, nu e târziu să-ți strângi cei mai buni prieteni și să-ți testezi aptitudinile de comunicare și limitele în ceea ce privește argumentarea într-un joc pe care îl poți juca GRATUIT de pe telefon sau pentru un cost mai mult decât avantajos, dacă preferi să-l testezi de pe desktop. 

Among Us seamănă foarte mult cu jocul cu cărți Mafia, cu care suntem siguri că te-ai distrat cel puțin o dată. 

Iar dacă ai petrecut deja câteva ore bune (sau chiar zile întregi de autoizolare) în Among Us, probabil vestea că jocul se lansează și în varianta VR te va încânta. Imaginează-ți să completezi toate task-urile sau să-ți urmărești competitorii într-o experiență 3D care, suntem convinși, te va ține cu sufletul la gură!

În trailerul de mai jos al variantei de VR a jocului Among Us poți observa un jucător care interacționează cu o tastatură într-o cameră 3D, înainte de a fi atacat de un alt coleg de echipă, care joacă rolul unui impostor.

Among Us a fost lansat anterior pentru PC și platforme mobile încă din 2018. Jocul a devenit foarte popular în rândul celor care căutau o sursă de distracție în perioada de lockdown mulțumită unor streameri, care l-au promovat intens. Pentru consolele Nintendo Switch jocul devenea disponibil la sfârșitul anului 2020

Versiunea sa non-VR va fi disponibilă cât de curând și pe Xbox și PlayStation, mai exact de pe 14 decembrie. Varianta VR a Among Us va fi disponibilă cât de curând pe platforme precum Meta, PlayStation VR și SteamVR și va fi dezvoltată de către Schell Games, cei care au creat și seria de jocuri I Expect You To Die.

Deocamdată, nu se cunoaște data oficială de lansare a versiunii VR și nici cât va costa să te poți juca Among Us în 3D.

Distribuie:

twitter
facebook
linkedin

Primesti cele mai fresh stiri, oferte si update-uri!