telefon mobil Apple
iPhone 15, Green, 256 GB, Ca nou
Livrare: Maine
Economisești 520 Lei
4.17999 Lei

telefon mobil Apple
iPhone 15, Green, 256 GB, Ca nou

94% din clienții Flip recomandă produsul
94% din clienții Flip recomandă produsul
Rate și Credit Online Detalii
Card de
credit
Preț de Nou: 4.70000 Lei
4.17999 Lei
Economisești: 520 Lei
Rate de la
348 Lei/luna
Rate de la
348 Lei/luna
Livrare: Maine
easybox: 999 Lei sau curier 1499 Lei
yoxo-icon Cadou eSIM YOXO | Prima luna GRATIS
Garantie
2 ani
Retur gratuit
in 30 zile

Culoare

Capacitate

Conditie

Vezi detalii
Estetic: Arată nou sau aproape nou. Poate prezenta zgărieturi foarte fine, insesizabile. Funcțional:
Perfect funcțional Baterie 95 - 100%
yoxo-icon Cadou eSIM YOXO | Prima luna GRATIS
Rate și Credit Online Detalii
Card de
credit

67 teste efectuate de experții noștri

67 teste de calitate

67 teste efectuate de experții noștri

Fiecare produs este testat în 67 de puncte, cu ajutorul unui program de specialitate.
Fiecare produs este testat în 67 de puncte, cu ajutorul unui program de specialitate.
Ecran
Butoane
Microfon
Autentificare
Camere
Istoric
Baterie
Conectivitate
Audio
Aspect estetic
Contact cu lichide
Originalitate & firmware
Vezi toate testele
Ce este un dispozitiv recondiționat?
Un dispozitiv recondiționat este un dispozitiv care a fost utilizat și care a fost verificat cu atenție de către specialiști din toate punctele de vedere, adică atât software, cât și hardware. Dacă a fost nevoie, a fost reparat de experți. Flip folosește piese noi, certificate.

Un dispozitiv recondiționat de către noi ajunge, după tot acest proces care cuprinde peste 60 de puncte de control, să funcționeze exact la fel ca unul nou. Singura diferență dintre un dispozitiv recondiționat și unul nou, din magazin, este că primul poate avea mici urme de uzură, dar niciun defect care nu i-ar permite să funcționeze perfect, ca unul nou.
De ce să cumperi un dispozitiv recondiționat?
Ce înseamnă baterie performantă?
Ce este inclus în cutia dispozitivului?
Descriere
Telefon mobil Apple iPhone 15, 256 GB, Green

Îndelung așteptat, iPhone 15 este în sfârșit aici! Dacă vrei să te bucuri de performanță excepțională și design impresionant, nu privi mai departe de acest model care arată și funcționează impecabil. De la designul modern și materialele de calitate premium, până la calitatea uluitoare a fotografiilor și videoclipurilor tale, iPhone 15 este alegerea ideală pentru tine. Acum îl poți cumpăra de pe Flip, la preț avantajos.

 

Despre iPhone 15

Pentru că știm că ești pasionat de cele mai inovative produse, te invităm să descoperi tot ce are de oferit iPhone 15 și de ce calitatea Apple este atât de apreciată, în special în rândul fanilor săi. Trecem împreună prin principalele specificații ale smartphone-ului și aflăm ce face din iPhone 15 un companion de încredere, atrăgător din punct de vedere estetic, cu o performanță de invidiat:

  • Dimensiuni: 147.6 X 71.6 X 7.8 mm
  • Procesor: Cip A16 Bionic
  • Display: Super Retina XDR OLED, 6.1 inchi
  • Rezoluție: 2556 X 1179 pixels
  • Camera față: 12 MP
  • Cameră principală: 48 MP
  • Baterie: Li-Ion reîncărcabilă

iPhone 15 - Design

Frumusețe și durabilitate. Așa am putea caracteriza pe scurt designul noului iPhone 15. Acesta este construit din aluminiu, în timp ce spatele este din sticlă impregnată cu culoare, o reală inovație din perspectivă de design, menită să ofere extra rezistență dispozitivului. Suprafața frontală Ceramic Shield ajută la îmbinarea armonioasă a designului per total.

Greutatea iPhone 15 este de 171 grame, în timp ce dimensiunile sale exterioare sunt de 147.6 X 71.6 X 7.8 mm și fac din acest telefon unul ușor de purtat cu tine peste tot.

Dacă îți place să ai de unde alege, află că iPhone 15 este disponibil în următoarele culori: Negru, Albastru, Verde, Galben și Roz.

 

iPhone 15 - Camere foto și imagini

Dacă te hotărăști să-ți achiziționezi iPhone 15, fotografiile tale nu vor mai fi niciodată la fel. Sistemul avansat de camere, dual, te va impresiona prin claritate, contrast și luminozitate. Camera principală de 48 MP, 26 mm, diafragmă f/1,6, beneficiază de stabilizare optică a imaginii prin deplasarea senzorului, 100% Focus Pixels și oferă suport pentru fotografii de înaltă rezoluție (24 MP și 48 MP). Camera de 12 MP cu obiectiv ultra larg de 13 mm, diafragmă f/2,4 și câmp de vizualizare de 120 de grade ajută de asemenea la construirea unei imagini în care elementele se îmbină cu fluiditate.

În plus, dacă ai nevoie să capturezi un moment fără să regizezi prea mult setup-ul, află că nu mai trebuie să mergi către Portrait mode. Dacă subiectul tău este o persoană sau un animal de companie, iPhone 15 îl capturează automat în mod portret. Astfel, poți capta din start imaginea de tip portret, cu efect de blur.

Pentru a nu rata niciun detaliu, beneficiezi de zoom in optic 2X, zoom out optic 2X și zoom digital de până la 10X. Obiectivul are protecție din cristal de safir pentru ca zgârieturile să nu mai fie o problemă. Cât despre selfie-urile tale, și acestea vor avea o calitate impecabilă datorită camerei de 12 MP.

Dacă tipul tău de content preferat este cel video, iPhone 15 are o performanță impecabilă și aici, pentru ca tu să surprinzi orice mișcare, fără probleme. Ai înregistrare video 4K la 24 fps, 25 fps, 30 fps sau 60 fps, Mod Cinematic până la 4K HDR la 30 fps și Mod Acțiune până la 2,8K la 60 fps.

 

iPhone 15 - Display

Indiferent care este motivul pentru care navighezi pe smartphone, display-ul iPhone 15 uimește prin construirea unei experiențe vizuale neîntâlnite până acum. Frumusețea culorilor și claritatea imaginii vor face o reală poveste din orice tip de conținut pe care îl urmărești.

Specificațiile modelului iPhone 15 sunt următoarele: ecran Super Retina XDR, OLED, de 6, 1 inchi în diagonală, cu o rezoluție de 2556X1179 pixeli la 460 ppi. Îți garantăm că nu vei mai privi la fel ecranul unui alt telefon, după experiența oferită de iPhone 15.

Asemeni modelelor anterioare iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 moștenește dynamic island. Acesta reprezintă un insert adaptabil, care se află în partea de sus a ecranului, care se extinde pentru a face mai ușor de accesat funcția iOS de care ai nevoie, pentru o navigare ușoară și simplificată.

 

iPhone 15 - Baterie și încărcare

iPhone 15 are baterie reîncărcabilă litiu-ion încorporată, cu încărcare wireless MagSafe de până la 15 W și încărcare wireless Qi pe până la 7,5 W. Dacă te afli tot timpul în mișcare și ai nevoie de un telefon care să nu se descarce la greu, iPhone 15 e mai mult decât potrivit pentru tine.

O schimbare majoră care vine cu lansarea iPhone 15 este înlocuirea portului Lightning, folosit timp de 11 ani, cu USB-C, la solicitarea Uniunii Europene. Prin USB-C sunt suportate transferuri de fișiere cu o viteză de 20 gigabiți pe secundă, în timp ce până acum, prin Lightning, aceasta era limitată la 0,48 gigabiți.

Portul USB-C vine după sine cu o viteză de încărcare accelerată. Capacitatea de încărcare a iPhone 15 este super rapidă, de până la 50% în aproximativ 30 de minute, cu adaptor.

În cazul în care ai nevoie, află că pentru celelalte accesorii Apple ale tale poți folosi un adaptor USB-C special pentru Lighting, pus la dispoziție de Apple, pentru încărcare și transfer de date.

La Flip testăm bateria fiecărui iPhone, iar dacă sănătatea acesteia scade sub 85%, este înlocuită cu una nouă. Media de sănătate a bateriei pentru toate modelele de iPhone vândute pe Flip este de 95%.

 

iPhone 15 - Procesor și stocare

Performanța de excepție a noului iPhone 15 este susținută de cipul A16 Bionic și 6 GB de memorie RAM, astfel că aplicațiile și jocurile rulează mult mai ușor, fără întreruperi.

A16 Bionic are GPU accelerat cu cinci nuclee, 50% extra lățime de bandă a memoriei și Neural Engine cu 16 nuclee pentru aproximativ 17 trilioane de operațiuni într-o singură secundă. Cipul A16 Bionic prelungește durata de viață a bateriei și susține fără probleme fotografierea computațională.

De asemenea, ai le îndemână multiple opțiuni de stocare: 128 GB, 256 GB și 512 GB pentru ca tot conținutul pe care îl creezi să poată fi acomodat.

 

iPhone 15 - Card SIM și cerințe funcționare

Cu privire la specificațiile legate de cardul SIM, iPhone 15 are card dublu SIM (nano-SIM și eSIM) 12 și este compatibil cu dublu eSIM 12.

Pentru a funcționa fără întreruperi, este nevoie ca un număr de cerințe să fie respectate. iPhone 15 ar trebui folosit la o temperatură ambientală între 0 și 35 grade Celsius. Sub -20 de grade sau peste 45 de grade reprezintă un interval în care smartphone-ul nu este funcțional. Din punct de vedere umiditate, intervalul recomandat este între 5 și 95%, fără condensare. Ca o extra informație, altitudinea maximă recomandată și testată este de 3000 de metri.

Pot cumpăra iPhone 15 în rate?

Pe Flip.ro, indiferent de modelul de telefon pe care îl alegi, acesta poate fi achitat în mai multe rate. Poți alege plata în rate, cu cardul de credit, fără dobândă. Verifică aici care sunt cardurile acceptate pentru a-ți cumpăra iPhone 15 î rate.

Bucură-te de oferte super avantajoase pe Flip.ro pentru iPhone 15, care îți aduc un telefon cu performanțe remarcabile la un preț avantajos.

Dacă iPhone 15 este preferatul tău, comandă-l cât mai repede, pentru că ofertele bune de tot au durată mai scurtă de viață.

Specificatii

  • Tip SIM
    • Nano SIM and eSIM
  • Memorie RAM
    • 6 GB
  • Memorie interna
    • 256 GB
  • Suport Micro-SD
    • Nu
  • Model Procesor
    • Hexa-core
  • Frecventa Procesor
    • 2x3.46 GHz Everest + 4x2.02 GHz Sawtooth
  • Sistem de Operare
    • iOS 17
  • Tip Display
    • Super Retina XDR OLED, HDR10, Dolby Vision, 1000 nits (HBM), 2000 nits (peak)
  • Rezolutie (pixeli)
    • 1179 x 2556
  • Porturi
    • Fara Jack
  • Bluetooth
    • 5,3, A2DP, LE
  • WiFi
    • Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6, dual-band, hotspot
  • NFC
    • Da
  • Baterie
    • Li-Ion 3349 mAh
  • Camera spate
    • 548 MP, f/1.6, 26mm (wide), 1/1.56”, 1.0µm, dual pixel PDAF, sensor-shift OIS 12 MP, f/2.4, 13mm, 120˚ (ultrawide)
  • Camera fata
    • 12 MP, f/1.9, 23mm (wide), 1/3.6”, PDAF SL 3D, (depth/biometrics sensor)
  • Dimensiuni (W x H x D mm)
    • 147.6 x 71.6 x 7.8 mm
  • Altele
    • Face ID, accelerometer, gyro, proximity, compass, barometer, Ultra Wideband 2 (UWB) support
Recenzii
Peste 120.000+ de clienti fericiti cu serviciile si produsele oferite de Flip.
4.9/5
Din peste de recenzii
96 review-uri
55 review-uri
126 review-uri
276 review-uri
8014 review-uri
Georgi A
Review cumparator Flip
5/5
A cumparat un Apple iPhone 15, Excelent
10 May 2024
Ca și nou:)
Veronica
Review cumparator Flip
5/5
A cumparat un Apple iPhone 15, Ca Nou
01 May 2024
Produsul este impecabil, baterie 100%, in stare perfecta. A venit ambalat corespunzator si fara probleme. Sunt incantata ca am luat decizia de a-l achizitiona de aici, pretul fiind foarte convenabil, iar dispozitivul in stare perfecta.
Rebekka
Review cumparator Flip
5/5
A cumparat un Apple iPhone 15, Ca Nou
20 Apr 2024
Sunt complet mulțumit de telefon, L-am luat "ca nou" și corespunde pe deplin descrierii, nu există o singură zgârietură pe el, precum și o capacitate de încărcare de 100%
Păun Mihai
Review cumparator Flip
5/5
A cumparat un Apple iPhone 15, Ca Nou
12 Apr 2024
Am cumpărat IPhone 15 ca nou , l-am primit a doua zi și este exact cum e prezentat pe site-ul Flip . Ro ,mulțumesc mult pentru corectitudine și profesionalismul de care dau dovadă .
Blue
Review cumparator Flip
5/5
A cumparat un Apple iPhone 15, Ca Nou
07 Apr 2024
Este exact că în descrie, foarte mulțumită și de rapiditatea livrării și de performantele și starea telefonului.