Știri

E OFICIAL - Radiațiile 5G sunt extrem de dăunătoare!

Un nou studiu scoate la iveală faptul că tehnologia 5G poate fi deosebit de dăunătoare pentru sănătatea oricărei ființe. Un grup de cercetători din Noua Zeelandă a analizat efectele pe care radiațiile 5G le au asupra creierului uman, iar rezultatele sunt cel puțin îngrijorătoare.

Oamenii de știință de la Institutul din Auckland au avertizat că efectele nocive ale radiațiilor 5G se pot vedea în decurs de câțiva ani. „Jumătate dintre subiecții care au participat la studiu a semnalat o creștere alarmantă a nivelului de IQ din sânge, în vreme ce cealaltă jumătate a ales să se abțină de la comentarii, dar asta nu ne face decât să credem că efectele radiațiilor au fost atât de grave, încât participanții la studiu s-au temut să le descrie”, au menționat specialiștii în tehnologie din Noua Zeelandă.

„Nu vom accepta să vindem telefoane cu 5G, mai ales după ce am aflat că această tehnologie poate cauza probleme grave de sănătate. Vom retrage de îndată întreg stocul de smartphone-uri care folosesc 5G și vom rămâne pe stoc doar cu cele care blochează undele dăunătoare”, au arătat, într-un comunicat de presă, reprezentanții Flip.ro

Cercetătorii neozeelandezi avertizează că folosirea telefoanelor cu 5G ar trebui însoțită de purtarea unui fes confecționat din folie de aluminiu, dacă evitarea tehnologiei nu este posibilă. „Sugerăm tuturor celor care utilizează un dispozitiv cu 5G să nu iasă din casă fără să-și acopere capul cu un coif sub formă de pâlnie confecționat din orice folie alimentară din aluminiu”, au spus cei care au realizat studiul recent.

__________

Sperăm că nu ai uitat că azi e 1 aprilie. Tehnologia 5G, așa cum am arătat și într-un articol de pe blog, nu este cu nimic nocivă. Află și tu ce înseamnă și ce beneficii oferă 5G-ul.

sursa foto: shutterstock.com 

Fadia Hirtan
Flip.ro